PVC vloeren prijzen

PVC vloeren zijn er in enorm veel verschillende prijsklassen; maar wat is nu eigenlijk een goede prijs voor deze prachtige vloeren?

Over het algemeen liggen de prijzen voor PVC vloeren op een gelijkwaardig niveau als de prijzen voor laminaat vloeren. Wil je echt een kwalitatieve vloer, ga dan voor een prijsklasse tussen de 15 en 30 euro.

Goedkope PVC vloeren: Rond de 10 euro
De kwaliteit is misschien iets minder, maar nog steeds een prima vloer. Perfect voor bijvoorbeeld de slaapkamer van de kinderen of studentenkamer.

Kwaliteit/Prijs verhouding perfect: Rond de 15 á 25 euro
Zeer betaalbare vloeren met een erg goede prijs kwaliteit verhouding. Perfect voor de woonkamer en eigenlijk alle andere ruimtes in en rondom het huis.

Design of industrieel PVC: Meer dan 30 euro
Dit zijn de topkwaliteit vloeren die in bedrijven gebruikt worden waar iedere dag duizenden mensen overheen lopen óf de veel te dure topmerken waar je extra betaald voor het merk. Persoonlijk zou ik je nooit een topmerk PVC vloer aanbevelen; simpelweg omdat de prijs/kwaliteit verhouding uit balans is. Als bedrijf doe je er goed aan om te gaan voor een PVC vloer die duurzaam is en enkele jaren meegaat.

Lees meer over het schoonmaken van een PVC vloer